Foto: Shutterstock
Sautēta zivs dārzeņos - garda gan karsta ar piedevām, gan auksta.

Sagatavo dārzeņus. Burkānus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Sīpolu nomizo un sagriez pusripiņās, ķiplokus sarīvē vai izspied ar ķiploku spiedi, tomātu sagriez nelielos kubiņos.

Sautēšana. Aukstā pannā bez taukvielām ieliec rīvētos burkānus, sīpolus, pievieno nedaudz sāls, pārliec sagrieztos tomātus, ķiplokus. Uzliec saldēto zivi. Pārlej ar 200 g skābā krējuma vai majonēzes. Uzliec pannai vāku un sautē uz nelielas uguns 15 minūtes. Nemaisi.

Pēdējais etaps. Uzmanīgi pārvieto zivi uz pannas apakšu, pārceļot dārzeņus tam pāri, uzliec vāku un sautē uz nelielas uguns vēl 10 minūtes.

Piezīmes: Šim ēdienam labāk izmantot saldētu, neatlaidinātu zivi. Sautējot no zivs izdalīsies šķidrums - nebūs nepieciešams pievienot ūdeni. Pasniedz ar vārītiem rīsiem vai kartupeļiem. Man gan patīk ēst bez piedevām, pie tam auksts ēdiens arī ir garšīgs.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!