75Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kgkabači1 kgburkāni1 kgsīpoli1 kgskābi āboli2 kgtomāti0.5 kgpaprika200 geļļa2 ĒKsāls9 TKcukurs1 TKmelnie pipari1 TKsarkanie pipari3 ĒKetiķa esence
Sagatavošana
1
Dārzeņus samaļ gaļasmašīnā.
2
Uz lēnas uguns vāra stundu, pēc tam pievieno 200 g eļļu, 2 ĒK sāls, 9 TK cukura, 1 TK melnos maltos piparus, 1 TK sarkanos maltos piparus, 3 ĒK etiķa esenci un vāra vēl 15 minūtes.
3
Karstu masu pilda izkarsētās burkās, aizvāko un atdzesē.
Iesūtīja: Sam mamma
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit