Foto: Shutterstock
Dārzeņu sautējums ar garšaugiem gardām pusdienām.
75Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
6 kartupeļi0.5 selerijas sakne3 burkāni kālis1 puravs1 TKtimiāns vai salvija600 gdārzeņu buljons sāls baltie pipari1 saišķis pētersīļi

Sagatavošana

1

Notīra kartupeļus un pārējos dārzeņus. Sagriež kubiņos. Puravu sagriež 2 cm platos gabalos.

2

Sagrieztos dārzeņus liek podiņā. Pievieno timiānu vai salviju, puravu, buljonu (1-2 kubiņi+ ūdens). Sāli un piparus pievieno pēc garšas.

3

Cep cepeškrāsnī 200°C apmēram 60 min. Pirms pasniegšanas bagātīgi pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!