75Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
6 kartupeļi0.5 selerijas sakne3 burkāni kālis1 puravs1 TKtimiāns vai salvija600 gdārzeņu buljons sāls baltie pipari1 saišķis pētersīļi
Sagatavošana
1
Notīra kartupeļus un pārējos dārzeņus. Sagriež kubiņos. Puravu sagriež 2 cm platos gabalos.
2
Sagrieztos dārzeņus liek podiņā. Pievieno timiānu vai salviju, puravu, buljonu (1-2 kubiņi+ ūdens). Sāli un piparus pievieno pēc garšas.
3
Cep cepeškrāsnī 200°C apmēram 60 min. Pirms pasniegšanas bagātīgi pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit