TASTY
MĀJA
DĀRZS
CĀLIS
VIŅA
TŪRISMAGIDS
ORĀKULS
MANS DRAUGS
TOBOOK
ATVER SKAPI
WOMAN
Reklāma
Kontakti
Toggle navigation
Iesūti recepti
Jaunumi
Padomi
Receptes
Kolekcijas
Sastāvdaļas
Video
Konservēšana
Uzkodas
Dažādas uzkodas
Dārzeņu un sēņu uzkodas
Eļļā vārītās uzkodas
Fondī
Gaļas uzkodas
Kanapē un sviestmaizes
Karstās uzkodas
Lavaša uzkodas
Mājās gatavots siers
Olu uzkodas
Pastētes, sviests un smēriņi
Siera un biezpiena uzkodas
Subproduktu uzkodas
Zivju un jūras produktu uzkodas
Salāti
Augļu un ogu salāti
Biešu salāti
Dažādi salāti
Dārzeņu salāti
Gaļas salāti
Karstie salāti
Kartupeļu salāti
Makaronu salāti
Olu salāti
Pupiņu salāti
Savvaļas augu salāti
Siera salāti
Sēņu salāti
Zivju un jūras produktu salāti
Zupas un buljoni
Aukstās zupas
Biezzupas un krēmzupas
Citas zupas
Dārzeņu zupas
Gaļas zupas
Medījuma zupas
Piena zupas
Sēņu zupas
Zivju un jūras produktu zupas
Pamatēdieni
Burgeri, sendviči, vrapi un kebabi
Citi ēdieni
Dārzeņu pankūkas un plācenīši
Dārzeņu ēdieni
Gaļas ēdieni
Kartupeļu ēdieni
Makaronu ēdieni
Medījuma gaļas ēdieni
Omletes un olu ēdieni
Putras un biezputras
Rīsu ēdieni
Sautējumi
Subproduktu pamatēdieni
Sēņu ēdieni
Zivju un jūras produktu ēdieni
Ēdieni podiņos
Šašliks un citi grila ēdieni
Mērces
Citas mērces
Karstās mērces
Saldās mērces
Salātu mērces
Uzkodu mērces
Deserti
Augļu deserti
Buberti un uzpūteņi
Citi saldēdieni
Krēmi
Kārtojumi un šarlotes
Pudiņi
Saldās zupas
Saldējums
Sambuki un suflē
Ķīseļi
Šokolāde un konfektes
Želejas
Dzērieni
Alkoholiskie dzērieni un kokteiļi
Dažādi dzērieni
Kafija
Kompoti un sulas
Limonāde un kvass
Saldējuma un piena kokteiļi
Smūtiji un dārzeņu kokteiļi
Tēja
Konservēšana
Dažādi
Etiķa marinādes
Ievārījumi, džemi un marmelādes
Kaltēšana un žāvēšana
Kompoti un sulas ziemai
Marinēšana
Saldēšana
Salāti ziemai
Sālīšana un mazsālīšana
Sīrupi
Maizes un miltu izstrādājumi
Cepumi
Dažādas mīklas
Glazūras, pildījumi un kūku krēmi
Kliņģeri
Kēksi
Kūkas bez cepšanas
Mafini
Maize
Pankūkas
Picas un karstmaizes
Plaucētās mīklas izstrādājumi
Plātsmaizes
Pīrāgi un smalkmaizītes
Ruletes un strūdeles
Siera kūkas
Tortes un kūkas
Vafeles
Sacepumi
Biezpiena sacepumi
Dārzeņu sacepumi
Gaļas sacepumi
Kartupeļu sacepumi
Makaronu sacepumi
Saldie sacepumi
DELFI
Tasty
Receptes
Deserti
Pudiņi
Pudiņi
'Vieglais' saldētais pudiņš jeb semifredo
Kūka glāzītē – vegānisks čia sēklu pudiņš ar mandelēm
Maizes sacepums jeb pudiņš ar biezpienu un mellenēm
Čia sēklu pudiņš ar kivi
Rīsu pudiņš
Ingvera un siera kūkas tvaicētie pudiņi
Grēcīgā šokolādes lavas kūka jeb fondants ar brendiju
Kad izmisīga kāre pēc saldumiņa – 14 receptes pudiņiem
Rīsu un kokosriekstu pudiņš ar mango Āzijas gaumē
Rīsu pudiņš ar ķiršu mērci
Virtuves pamati: Ceļvedis rīsu pasaulē
Lāceņu ievārījuma suflē
Īru krēma un šokolādes pudiņš
Viegls upeņu un olu putu mākoņu deserts
Tvaicēts apelsīnu pudiņš ar marmelādes mērci
Vienkāršais ābolu - kanēļa pudiņš ar drumstalām
Augļiem bagātais Ziemassvētku pudiņš
Svētku pudiņš ar Amaretto, ķiršiem un pekanriekstiem
Ātrais Ziemassvētku pudiņš
Ziemīgais rīsu pudiņa deserts ar dzērveņu un ābolu mērci
Bagātīgais Ziemassvētku pudiņš
Ābolu un zeltainā sīrupa pudiņi
Ātrais ābolu pudiņš ar baltmaizi
Rīsu pudiņa krēms ar zemeņu kompotu
Krēmīgais šokolādes un 'Bailey's' liķiera pudiņš
Šokolādes un kanēļa pudiņš ar avenēm
Rīsu un kokosa piena pudiņš
Ķirbju - ābolu pudiņš ar drumstalām
Rīsu pudiņš
Biezpiena sacepums ar āboliem
1
2
Dienas recepte
Sulīgie biezpiena kēksiņi ar saldētām upenēm
Pievērs uzmanību
Ziedojot traukus, mudina palīdzēt līdzcilvēkiem
Nedēļas Top 10
10 populārākās receptes – lasītāju izvēle
Jaunākais
Lasītākais
Jogurta kūkas – tik svaigas, gaisīgas un kārdinošas! Deviņas receptes kārumniekiem
Sulīgie biezpiena kēksiņi ar saldētām upenēm
(2)
Maigs un sulīgs vistas šašliks: 12 receptes izcilam rezultātam
(2)
Krāsnī ceptas garneles ar ķiplokiem un laimu
Kā kļūt par grila pavēlnieku: šefpavāra Normunda Baranovska padomi gardām marinādēm
(2)
lasīt vairāk
Maigs un sulīgs vistas šašliks: 12 receptes izcilam rezultātam
(2)
Sulīgie biezpiena kēksiņi ar saldētām upenēm
(2)
Sezonas produkts – gārsa: dziednieka ieteikumi, kā veselīgo nezāli iekļaut ēdienkartē
(4)
Kā kļūt par grila pavēlnieku: šefpavāra Normunda Baranovska padomi gardām marinādēm
(2)
Krāsnī ceptas garneles ar ķiplokiem un laimu
lasīt vairāk
Tasty iesaka
Sezonas produkts – gārsa: dziednieka ieteikumi, kā veselīgo nezāli iekļaut ēdienkartē
'Pasteis de nata' – krēmīgas portugāļu kūciņas, kas liks aizmirst par pludmales sezonu
Aprīļa izaicinājums – ļuļa kebabi: kā pagatavot nevainojami sulīgus gaļas iesmiņus