Foto: DELFI

"Tasty" projekta "Dzīvo garšīgi!" ietvaros viesojamies pie dažādiem kulinārijas lietpratējiem un entuziastiem. Šoreiz apciemojām bloga "Viens+Viens" veidotāju Lauru Grēviņu un kopā gatavojām zaļos salātus ar fenheli un granātābolu sēkliņām. Tev būs nepieciešamas vien 15 minūtes, lai tiktu pie veselīgas un košas maltītes!

15Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
lapu salāti gurķis granātābols fenhelis kūpināta forele avokado olīveļļa balzamiko medus citrona sula

Sagatavošana

1

Lēzenā bļodā vai lielā šķīvī kārto rukolas un spinātu lapiņas.

2

Pievieno ar dārzeņu mizotāju sašķēlētu gurķi, avokado daiviņas, gareniski sagrieztu fenheli un saplucinātus kūpinātas foreles gabaliņus.

3

Uzsmidzina olīveļļu un balzamiko, visu pārlej ar citrona sulu.

4

Pievieno ēdamkaroti vijīga medus, visu viegli apmaisa.

5

Uzber sauju granātābolu sēkliņu, kā veikli tās no augļa izlobīt, lasi šajā rakstā. Ja vēlas, var uzkaisīt sezama sēklas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!