Foto: Shutterstock
Šokolādes kēkss, kurš sanāks pat iesācējiem.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
250 gsviests400 gmilti4 gab.olas300 gcukurs150 gkefīrs0.5 gab.cepamais pulveris paciņā50 gkakao

Sagatavošana

1

Sviestu sakuļ ar cukuru un kakao, pievieno pa vienai olai un visu sakuļ.

2

Tad pievieno kefīru, miltus sajauktus ar cepamo pulveri un jauc mikserī līdz veidojas viendabīga masa.

3

Cepamo veidni ieziež ar taukvielām un ielej mīklu. Cep ~ 45 minūtes.

4

Kad kēkss atdzisis, to var pārkaisīt ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!