6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
3 lazanjas plāksnes2 ĒKpaprikas un rikotas siera pesto2 melnās olīvas (sagrieztas šķēlītēs) artišoki (sagriezti šķēlītēs un apcepti) saulē kaltēti tomāti1 ĒKParmezāna siers (sarīvēts)
Sagatavošana
1
Lazanjas plāksnes nedaudz apvāra karstā ūdenī un sagriež uz pusēm.
2
Sagatavo cepamo trauku, kas izklāts ar cepamo papīru vai foliju. Lazanjas plāksnes pārgriež uz pusēm.
3
To kārto divos tornīšos – katru lazanjas šķēli apsmērē ar paprikas pesto (vai tomātu mērci), apkaisa ar olīvām, pēc tam pa virsu liek apceptus artišokus. Katrā lazanjas tornītī jābūt trim lazanjas sloksnēm ar piedevām.
4
Pa virsu lazanjai uzliek saulē kaltētu tomātu gabaliņus un apkaisa ar Parmezāna sieru. Lazanjas plāksnes liek cepeškrāsnī aptuveni 180 grādos, un cep, līdz maliņas kļuvušas zeltainas, rūpīgi sekojot līdzi procesam.
5
Pasniedz, kamēr vēl karsts.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit