15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 šķēlesbaltmaize2 gab.olas sviests2 gab.nelieli āboli (vai 1 liela antonovka)3 ĒKskābs krējums2 TKcukurs kanēlis pūdercukurs pasniegšanai
Sagatavošana
1
Bļodiņā sakuļ olas.
2
Baltmaizes šķēles no abām pusēm apziež ar sviestu, iemērc no abām pusēm sakultajā olā un liek uz pannas cepties, līdz viena puse kļuvusi zeltaini brūna.
3
Kad cepas jau otra puse, virsū liek sagrieztas ābolu šķēlītes, uzziež skābā krējuma, cukura, kanēļa maisījumu.
4
Pannai uzliek vāku un uz lēnas uguns cep, līdz cukurs krējumā pakusis un māju piesilda patīkama smarža.
5
Pirms pasniegšanas pārkaisa maizītes ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit