Foto: Shutterstock
Frančiem ir lieliska tradīcija brokastīs un launagā mieloties ar tostiem jeb tostermaizītēm, kas pasniegtas ar pārkaisītu pūdercukuru vai vēl kādiem labumiem, piemēram, kā šajā gadījumā ar āboliem un kanēli. Vienkārši un ļoti garšīgi.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 šķēlesbaltmaize2 gab.olas sviests2 gab.nelieli āboli (vai 1 liela antonovka)3 ĒKskābs krējums2 TKcukurs kanēlis pūdercukurs pasniegšanai

Sagatavošana

1

Bļodiņā sakuļ olas.

2

Baltmaizes šķēles no abām pusēm apziež ar sviestu, iemērc no abām pusēm sakultajā olā un liek uz pannas cepties, līdz viena puse kļuvusi zeltaini brūna.

3

Kad cepas jau otra puse, virsū liek sagrieztas ābolu šķēlītes, uzziež skābā krējuma, cukura, kanēļa maisījumu.

4

Pannai uzliek vāku un uz lēnas uguns cep, līdz cukurs krējumā pakusis un māju piesilda patīkama smarža.

5

Pirms pasniegšanas pārkaisa maizītes ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!