Foto: Privātais arhīvs
Sulīgu un vienkārši pagatavojamu vistas filejas-siera plācenīšu recepti ātrai pusdienu vai vakariņu reizei piedāvā lasītāja Kristīne Zusāne. Atdzisuši plācenīši nākamajā dienā lieliski garšos arī uz maizes šķēles.
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

6 vidēji lielas vistu filejas200 gKrievijas siers3 olas200 mlProvansas majonēze4 ĒKmilti5 ķiploka daiviņas garšvielas vistas gaļai pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari pēc garšaskapāti zaļumi eļļa cepšanai

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež nelielos kubiņos. Sieru sarīvē uz rupjās rīves. Ķiplokus nomizo, izspiež caur spiedi. Zaļumus sakapā. Gaļu, sieru, ķiplokus un zaļumus liek bļodā, pievieno pārējās sastāvdaļas, visu samaisa.

Foto: Privātais arhīvs
2

Pannā uzkarsē eļļu, ar karoti liek masu uz pannas, apcep plācenīšus zeltainus no abām pusēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!