35Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gkviešu milti100 gauzu pārslas2 TKcepamais pulveris0.5 TKsāls olīvas50 gsaulē kaltēti tomāti2 gab.rozmarīna zariņi100 grīvēts cietais siers50 geļļa200 gauksts piens vai ūdens
Sagatavošana
1
Samaisa kviešu miltus, auzu pārslas, cepamo pulveri un sāli.
2
Sagriež olīvas riņķīšos, sasmalcina saulē kaltētos tomātus un rozmarīna lapiņas.
3
Miltu maisījumam pievieno pienu vai ūdeni, olīvas, tomātus, eļļu un rīvēto sieru. Samaisa viendabīgu mīklu, bet nemīca.
4
Liek uz cepešpannas un izlīdzina pa visu pannu, vislabāk ar slapju vai eļļainu roku.
5
Sakarsē krāsni 230 grādus karstu.
6
Cep cepeškrāsnī, vidējo restīšu līmenī aptuveni 15 minūtes vai tik ilgi, līdz virskārta kļuvusi zeltaini brūna.
Plēš gabalos vēl siltu un bauda tikko ceptu vai atdzesētu pasniedz sagrieztu šķēlēs.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit