Folijā cepti jaunie kartupeļi ar krējuma un lociņu mērcīti.
90Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
300 gkartupeļi (miltaini)100 gkrējums (biezs) sāls malti melnie pipari lociņi koriandrs vai pētersīļi

Sagatavošana

1

Kartupeļus nomazgā aukstā ūdenī. Ar visu mizu liek verdošā ūdenī un vāra 15 minūtes.

2

Katru kartupeli ietin alumīnija folijas gabalā un cep 200 grādos cepeškrāsnī aptuveni 45 minūtes.

3

Samaisa krējumu ar piedevām un garšvielām. Lociņus sīki sakapā.

4

Kartupeļus izņem, krusteniski iegriež, mazliet saspiež – tā lai griezuma vieta paveras vaļā, un nedaudz atdzesē. Uz katra kartupeļa uzliek pa karotei krējuma, pārkaisa ar lociņiem un zaļumiem.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!