Foto: Shutterstock
Šampinjoni mīklā ar ķiploku mērci gardai uzkodai vai piedevām.
35Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gšampinjoni120 gmilti100 mlgaišais alus2 ĒKeļļa2 gab.olu baltumi0.5 TKmajorāns0.5 TKraudene eļļa250 gjogurts bez piedevāma2 gab.ķiploka daiviņas lociņi sāls malti melnie pipari garšvielas

Sagatavošana

1

Šampinjonus notīra, lielākos pārgriež uz pusēm.

2

Pagatavo mīklu - miltiem pievieno alu, 2 ĒK eļļas, garšvielas un labi samaisa. Saputo olu baltumus un iecilā mīklā.

3

Šampinjonus iemērc mīklā un ātri apvāra verdošā eļļā. Liek uz salvetēm, lai notek eļļa.

4

Mērces sastāvdaļas sajauc un pasniedz kopā ar sēnēm.

Iesūtīja: Anda

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!