40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 burkāns5 kartupeļi1 sīpols2 lauru lapas50 gsviests1 lgailenes0.5 lpiens ūdens dilles
Sagatavošana
1
Nelielā ūdenī savāra rīvētus burkānus ar kartupeļu kubiņiem, sīpolu, lauru lapu.
2
Pannā sviestā apcep gailenes, piecep sīpolus (arī saldētām gailenēm vispirms jāiztvaicē ūdens, lai nebūtu rūgtuma).
3
Ceptās gailenes met katlā, uzvāra, pielej pienu, ūdeni (cik bizu vēlas zupu) un uzvāra.
4
Piegriež ļoti, ļoti daudz dilles (divas buntītes vismaz) un izslēdz uguni.
Iesūtīja: Vina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit