Foto: Shutterstock
Gardais gaileņu žuljēns ar parmezāna cepurīti.
45Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

gailenes sīpoli pētersīļi ķiploki sāls timiāns estragons baziliks saldais krējums milti parmezāna siers

Sagatavošana

1

Apcep sīpolu, pievieno sasmalcinātas gailenes, maltus pētersīļus, ķiploku sāli, timiānu, estragonu, baziliku, saldu krējumu, šķipsnu miltu, rīvētu Parmezāna sieru.

2

Tad to visu kārto žuljēna trauciņos, virsū uzber rīvētu sieru (vēlams sajaukums ar Parmezāna sieru) un ievieto cepeškrāsnī (aptuveni 180-200 grādos).

3

Kad veidojas jauka zeltaina garoziņa, ņemam laukā, rotājam ar bazilika vai pētersīļu lapiņu.

Iesūtīja: Ligucis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!