40Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
gaļa vīna vai rīsu etiķis sojas mērce pipari sāls kartupeļu milti eļļa MĒRCEI: čili pipari cukurs ūdens vīnu vai rīsa etiķis saspiests ķiploks garšvielas tomātu mērce
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež 3cm kubiņos, sojas mērci sajauc ar pipariem (sāli nelieto, jo sojas mērce ir pietiekami sāļa), katru gabaliņu apmērcē mērcē, tad kartupeļu miltos un uz karstas vokpannas cep.
2
Jācep mazām porcijām, lai nesalīp. Sacepto liek uz salvetes, lai notek liekā eļļa.
3
Mērci sajauc un pasniedz klāt.
Iesūtīja: kristii
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit