Foto: Shutterstock
Gaļa ar ķiploku mērci kā ķīniešu restorānā.
40Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

gaļa vīna vai rīsu etiķis sojas mērce pipari sāls kartupeļu milti eļļa MĒRCEI: čili pipari cukurs ūdens vīnu vai rīsa etiķis saspiests ķiploks garšvielas tomātu mērce

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež 3cm kubiņos, sojas mērci sajauc ar pipariem (sāli nelieto, jo sojas mērce ir pietiekami sāļa), katru gabaliņu apmērcē mērcē, tad kartupeļu miltos un uz karstas vokpannas cep.

2

Jācep mazām porcijām, lai nesalīp. Sacepto liek uz salvetes, lai notek liekā eļļa.

3

Mērci sajauc un pasniedz klāt.

Iesūtīja: kristii

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!