Foto: Shutterstock
Burvju podiņš, kurā sūlīgi gaļas gabaliņi mijas ar krāsainiem dārzeņiem - baklažāniem, burkāniem, tomātiem, papriku.
90Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
150 gliellopa vai jēra gaļas mīkstums1 bakalažāns1 paprika1 tomāts100 gpākšu pupiņas2 kartupeļi1 burkāns4 sīpolloki malti melnie pipari sāls dilles vai pētersīļi

Sagatavošana

1

Kubiņos sagriež gaļu un kartupeļus, baklažānu un burkānu- ripiņās, tomātus- daiviņās, papriku un pupiņas – gabaliņos. Sašķērē sīpollokus un smalki sakapā ķiploku.

2

Māla podiņos kārtām liek gaļu, kartupeļus, sīpolus, burkānus, baklažānus, papriku un pupiņas.

3

Piepilda ar ūdeni tā, lai produkti būtu tik tikko kā pārklāti ar ūdeni.

4

Pieber sāli, piparus un sautē cepeškrāsnī 1-1\2 stundas. Tad pievieno kapātus ķiplokus un ļauj ievilkties vēl 15 minūtes.

Iesūtīja: Anda

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!