12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgjēra gaļa5 sīpoli1 ĒKtimiāns4 ĒKeļļa2 ķiploka daiviņas pipari sāls200 gspeķis5 tomāti sīpolloki kinza baziliks
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež gabaliņos, liek marinādē, kas gatavota no augu eļļas, ripiņās sagrieztiem sīpoliem, sasmalcinātiem ķiplokiem, timiāna, sāls un pipariem.
2
Gaļu ar plaukstām aktīvi spaida un "masē" vismaz 10 minūtes, lai tā kļūtu maiga un labāk iemarinētos.
3
Uzliek uz gaļas slogu un atstāj gaļu marinādē uz 12 stundām, noliekot vēsumā.
4
Uz iesma pārmaiņus uzmauc gaļas gabaliņus, sīpolu ripiņas, tomātu un speķa šķēlītes. Cep virs nokaitētām kokoglēm. Gatavu šašliku apkaisa ar kapātiem zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit