Foto: Shutterstock
Grauzdētas maizes šķēles, devīgi pārziestas ar krēmīgu avokado gvakamoli un papildinātas ar konservēta tunča gabaliņiem, noderēs gan brokastu reizei, gan ātrai izsalkuma remdēšanai starp ēdienreizēm.
5Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
6 šķēlesbagete4 ĒKgvakamole1 bundžiņa tunča savā sulā malti melnie pipari laims vai citrons

Sagatavošana

1

Izmanto veikalā nopērkamo gvakamoli vai pagatavo to mājās, sekojot šīs receptes norādēm. Tunča konserviem* nolej lieko šķidrumu.

2

Maizītes krāsnī vai tosterī apgrauzdē. Vēl siltas pārziež ar gvakamoli, virsū liek konservēta tunča gabaliņus, pārslaka ar citrona vai laima sulu, pārkaisa ar pipariem. Sāli nav nepieciešams pievienot, jo konservēts tuncis jau ir gana sāļš.

3

Ja vēlas vēl bagātīgaku garšu salikumu, maizītes var papildināt ar kapātiem zaļumiem, karotīti skāba krējuma vai bezpiedevu jogurta vai cieti vārītas olas ripiņu.

*Izvēlies konservētu tunci gabaliņos, nevis sasmalcinātu, jo tad to būs grūti uzlikt uz maizītēm.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!