Foto: Shutterstock
Uz grila gatavota uzkoda, kas īpaši pa prātam būs mazajiem ēdājiem, jo uz krāsainajiem iesmiņiem kraukšķīgi dārzeņi mijas ar desas, siera un vistas filejas gabaliņiem.
15Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 burkāns1 neliels cukīni3 nelieli sarkanie sīpoli12 ķirštomāti100 gsiers cīsiņi1 vistas fileja

Sagatavošana

1

Koka iesmiņus pārlej ar ūdeni.

2

Cukīni un burkānus sagriež aptuveni puscentimetru biezās šķēlītēs (ja nepieciešams, cukīni šķēles pārgriež uz pusēm), liek bļodā, pārlej ar verdošu ūdeni. Pēc minūtes ūdeni nolej. Tad pārlej dārzeņus ar ledus aukstu ūdeni, pēc minūtes ūdeni nolej, dārzeņus nosausina ar virtuves dvieli.

3

Sīpolus nomizo, sagriež ripiņas. Cīsiņus sagriež ripiņās. Vistas fileju un sieru sagriež nelielos gabaliņos.

4

Visas sastāvdaļas pamīšus ver uz izmērcētajiem iesmiņiem, pārziež ar eļļā samērcētu otu un liek uz grila, apcepot pāris minūtes no katras puses.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!