10Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
675 gkonservētas pupiņas (3 bundžas)2 ĒKkviešu milti (ar kaudzi)600 mlpiens pēc garšassāls rapšu eļļa
Sagatavošana
1
Konservētās pupiņas ieber caurdurī un noskalo.
2
Pannā sakarsē eļļu, virsū ber konservētās pupiņas. Tās pāris minūtes apcep, tad pievieno miltus un visu samaisa.
3
Pannas saturam pievieno pienu, kā arī sāli pēc garšas. Gaida, kad mērce sāks uzmest "burbuļus" un sabiezēt.
4
Kad iegūts mērces vēlamais biezums, nogriež liesmu un lej gardo pupiņu mērci šķīvjos.
5
Pasniedz ar baltmaizes riecienu, kā arī glāzi piena. Pirms pasniegšanas var pārkaisīt ar kapātiem zaļumiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit