Foto: Shutterstock
Vienkāršas, ātri pagatavojamas, bet ļoti gardas, sātīgas un glītas maizītes, kas būs tava brīvdienu brokastu galda rota.
15Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
8 šķēlesciabata2 gab.tomāti4 gab.ķiploki, daiviņas8 gab.olas pēc garšassāls pēc garšaspipari, malti pēc garšaszaļumi, kapāti olīveļļa, cepšanai

Sagatavošana

1

Katru tomātu sadala četrās daļās. Ķiplokus nomizo.

2

Pannā uzkarsē eļļu, apcep maizītes 1 – 2 minūtes no katras puses, līdz tās ir zeltainas. Ja nevēlies izmantot eļļu, maizītes var apcept sakarsētā cepeškrāsnī.

3

Tad pannā cep olas, pievieno sāli un piparus. Ceptas olas var aizstāt ar plaucētām olām. Noderīgus padomus, kā tās pareizi pagatavot, uzzināsi šeit.

4

Katru maizīti vispirms ieberzē ar ķiploku, tad ar tomāta daiviņu, tā, ka pāri paliek tika miziņa.

5

Uz maizītēm liek olas, pārkaisa ar kapātiem zaļumiem un pasniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!