Foto: Shutterstock
Viss garšīgais ir vienkāršs – saldo ēdienu vari pagatavot arī no trim sastāvdaļām. Izkārto glāzītēs grieķu jogurtu, sasmalcinātos cepumus un savu mīļāko ievārījumu.
30Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 ggrieķu jogurts12 cepumi upeņu, aveņu vai jauktais ogu ievārījums

Sagatavošana

1

Cepumus smalki sadrupini blenderī vai ar aizspiežama maisiņa un gaļas āmuriņa palīdzību.

2

Sagatavo glāzītes, to pamatnē ieber nedaudz sasmalcinātu cepumu. Tad liec jogurta kārtu, bet tad – ievārījuma kārtu.

3

Ievārījuma kārtai vēlreiz uzber sasmalcinātos cepumus, tad atkal jogurtu, bet beigās uzliec vēl dažas karotītes ar ievārījumu. Un tā, kamēr glāzītes pilnas.

4

Deserta beidzamo kārtu dekorē ar sadrupinātiem cepumiem. Desertam ļauj 10 minūtes ievilkties un tad pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!