80Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
800 ggrieķu jogurts6 olas200 gbrūnais cukurs200 griekstu maisījums200 gžāvētas plūmes400 gsvaigas vai saldētas ogas
Sagatavošana
1
Blenderī sasmalcina riekstus un žāvētas plūmes.
2
Cepamā formā ieklāj cepamo papīru, pa virsu kārto samalto riekstu un žāvēto plūmju masu, izveidojot tortes pamatni.
3
Sakarsē cepeškrāsni līdz 160°C.
4
Sakuļ olas ar cukuru un jogurtu, lej kūkas formā, cep 45 - 60 minūtes.
5
Atdzesē un pasniedz kopā ar ogām.
Ieteikums!
Jogurtu var aizstāt ar biezpienu vai svaigo krēmsieru. Cukuru var aizstāt ar medu vai bērzu sīrupu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit