Izkausē sviestu. Tam pievieno smalki sakapātu ķiploku. Uz lēnas uguns turpina sildīt sviestu 3-4 minūtes. Tas burbuļos un izdalīs patīkamu ķiploku smaržu, taču svarīgi, lai sviests nepaliktu brūns.
Sagatavo grilu.
Atver austeru vākus.
Vāku, kurā atrodas austere, liek uz grila, pārliecinoties, ka ārējais apvalks ir vērsts uz leju.
Nedaudz apgrilētām austerēm pievieno sviestu un sieru. Turpina grilēt, līdz siers izkusis un sāk veidot kraukšķīgas maliņas.
Virs izkusušā siera uzbirdina smalki sasmalcinātus pētersiļus.
Uz gatavām austerēm pēc garšas uzpilina TABASCO® sarkano mērci.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit