80Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 laimi2 ķiploka daiviņas2 ĒKolīveļļa0.5 TKTabasko mērce1 ĒKVusteras mērce1 ĒKsakapāts koriandrs12 tīģergarneles PIEDERUMI:12 ūdenī izmērcēti koka iesmiņi
Sagatavošana
1
Norīvē miziņu vienam laimam un izspiež tā sulu. Sulu ielej lielā bļodā, pievieno saspiestus ķiplokus, tabasko, Vorčesteras mērci, eļļu un koriandru.
2
Marinādē iemaisa garneles un atļauj tām ievilkties apmēram stundu.
3
Atlikušos laimus sagriež daiviņās, tā, lai sanāktu 12. Katru garneli uzdur uz koka iesmiņa un tās galā uzdur laima daiviņu.
4
Garneles grilē uz karstām oglēm apmēram 5 minūtes, ik pa laikam apgriežot, lai vienmērīgi izceptos.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit