Foto: Shutterstock
Kad šašliks apnicis - uz iesmiņiem grilētas vistu aknas ar cauraudzīti.
60Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas aknas sāls malti melnie pipari cauraugusi cūkgaļa

Sagatavošana

1

Ņem vistu aknas, nomazgā, pārkaisa ar sāli un pipariem (vislabāk piecu piparu maisījumu). Atstāj uz minūtēm 30.

2

Ietin vistu akniņas cauraudzīša šķēlē (maksimāli plānā) un ver uz iepriekš ūdenī izmērcētiem koka iesmiņiem.

3

Grilē, līdz cauraudzītis kraukšķīgs un akniņas izcepušās.

*ja neliek cauraudzi, tad aknas sanāk sausas.

Iesūtīja: pece

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!