Foto: DELFI
Gurķu - seleriju salāti ar tomātu un zaļumiem.
25Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
1 gab.marinēts gurķis0.25 gab.seleriju sakne1 gab.vārīta ola (cieti vārīta)1 gab.tomāts2 ĒKmajonēze pētersīļi dilles koriandrs (kindza)1 šķipsnaSanta Marija dārzeņu garšviela lapu salāti

Sagatavošana

1

Šķīvī uz salātlapas kārto rupji sarīvētu marinēto gurķi un seleriju sakni.

2

Virsū saliek nelielās daiviņās sagrieztu tomātu.

3

Pārlej ar majonēzi, kurā iejauktas garšvielas.

4

Rotā ar zaļumiem un daiviņās sagrieztu olu.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!