50Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 glāzesmilti100 gsviests6 ĒKskābs krējums0.5 TKsoda sāls sviests pasniegšanai PILDĪJUMAM:3 gab.vārīti kartupeļi200 gsiers (vislabāk suluguni vai brinza)2 gab.olas paprikas pulveris malti melnie pipari sāls
Sagatavošana
1
Pildījums: vārītus kartupeļus sarīvē vai samaļ gaļas mašīnā, samaisa ar rīvētu sieru, pieliek sāli un piparus.
2
Mīkla: miltus izsijā kopā ar sodu. Sviestu saputo, pieliek krējumu, sāli un samaisa ar miltiem.
3
Mīklu izveltnē un ieklāj ar taukvielām ieziestā pannā, paaugstinot malas ar mīklas valnīti. Izklāj pildījumu, pārlej ar sakultu olu.
4
Pīrāgu cep līdz 240 grādiem sakarsētā krāsnī aptuveni 20 minūtes. Karstu griež šķēlēs un pasniedz, uzliekot uz pildījuma sviesta piciņu.
Iesūtīja: Lita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit