Foto: Shutterstock
Halva ar vaniļu - našķim pie tējas vai kafijas.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 glāzemilti1 glāzecukurs2.5 glāzeūdens6 ĒKizkausēts sviests0.3 TKvaniļa

Sagatavošana

1

Katlā ar biezu apakšu vai čuguna pannā uzkarsēt sviestu, tad pievienot, nepārtraukti maisot izsijātus miltus un apcept, nepārtraucot maisot līdz iegūst brūnu masu.

2

Cukuru izkausēt karstā ūdenī, šo sīrupu pievienot sabrūninātajiem miltiem un uz mazas uguns karsēt līdz masa sabiezē. Tad pievienot vaniļu, izmaisīt, izlikt halvu deserta trauciņos, nedaudz atdzesēt un pasniegt karstu pie tējas.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!