Foto: Shutterstock
Harčo noteikti ierindojas starp tām zupām, kas kārtīgi pabaros vislielākos zupu skeptiķus, jo nepaēdis nevar palikt neviens – liellopa gaļa, rīsi, paprika, burkāni un dažādas garšvielas. Visa kā tik gana, un gala rezultāts nekad neliek vilties.
70Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gliellopa gaļa2 gab.sīpoli100 gburkāni100 gpaprika10 gčili pipari100 grīsi3 ĒKtomātu pasta20 gķiploki eļļa cepšanai pēc garšassāls pēc garšascukurs pēc garšaszaļumi (dilles, loki, pētersīļi)

Sagatavošana

1

Liellopa gaļu sagriež vidēji lielos gabalos, smalki sakapā sīpolu, burkānus sarīvē uz sakņu rīves, papriku sagriež kubiņos.

2

Katlā ar eļļu apcep gaļu, pēc mirkļa pievienojot burkānus, sīpolus un papriku. Kad dārzeņi ar gaļu apcepušies, pievieno tomātu pastu, apmaisi un pārlej ar ūdeni. Kad ūdens sāk vārīties, pievieno garšvielas, smalki sakapātu čili un vāra, līdz gaļa ir mīksta.

3

Pievieno rīsus un vāra, līdz tie gandrīz mīksti. Tad ir īstais brīdis pievienot caur ķiplokspiedi izspiestus ķiplokus. Katlu noņem no uguns un ļauj zupai ievilkties zem vāka vismaz 15 minūtes, lai rīsi uzbriest.

4

Pasniedz ar svaigiem zaļumiem, skābu krējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!