Foto: Shutterstock
Jāņogu kečups būs garda piedeva pie dažādiem gaļas ēdieniem.
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 kgjāņogas1 kgcukurs1 glāzeetiķis 5%1 ĒKkanēlis2 ĒKmaltas krustnagliņas1 TKmalti melnie pipari

Sagatavošana

1

Jāņogas noskalo, liek katlā un pievieno visas garšvielas, samaisa. Uz lēnas uguns vāra ~ 20 minūtes, līdz masa sabiezē.

2

Karstu pilda tīrās burkās, vēlams neliela tilpuma (sinepju, mārrutku).

3

Pasniedz ar dažādiem gaļas ēdieniem.

Iesūtīja: aardillaa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!