45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
siers100 mlgaišais alus2 ĒKsaldais krējums1 gab.ola4 ĒKmilti pēc garšassāls TKcukurs2 ĒKkartupeļu ciete eļļa fritēšanai
Sagatavošana
1
Pagatavo alus mīklu: traukā ielej alu, pievieno olas dzeltenumu, saldo krējumu, sāli, cukuru un sajauc.
2
Iesijā un iemaisa miltus, saputo olas baltumu un iecilā mīklā.
3
Sieru sagriež stienīšos, iemērc alus mīklā.
4
Apgrozot cep taukvāres katlā sakarsētā eļļā pāris minūtes, līdz stienīši ir zeltaini.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit