Foto: Shutterstock
Gardam desertam - vienkārši pagatavojams kakao krēms, kas daudziem atgādinās bērnību vai skolas gadus.
80Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
200 gsaldais krējums2 ĒKpiens vaniļa2 ĒKcukurs1 ĒKkakao1 TKželatīns

Sagatavošana

1

Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni un uzbriedina. Uzbriedināto želatīnu izkausē ūdens peldē.

2

Kakao samaisa ar cukuru, pielej verdošu pienu un, kad cukurs izkusis, pievieno želatīnu.

3

Krējumu saputo, pievienojot vaniļu. Tad iemaisa nedaudz atdzesētu kakao masu.

4

Pilda dekoratīvos stikla trauciņos un labi atdzesē.

Iesūtīja: Pirtnieks

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!