Foto: Shutterstock
Ātrs un pavisam vienkāršs deserts – pannā karamelizēti banāni ar kanēli. Silto gardumu pasniedz ar saldējumu.
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 banāni0.5 TKkanēlis1 ĒKsviests2 ĒKmedus saldējums

Sagatavošana

1

Uzkarsē pannu un tajā liec sviestu, medu un kanēli. Uz lēnas uguns visu izkausē, lai veidotos vienmērīga masa.

2

Pannā apcep gareniski uz pusēm pārgrieztus banānus, līdz tie skaisti apbrūnējuši – aptuveni trīs minūtes no katras puses.

3

Kad banāni karamelizējušies, tos liek deserta šķīvjos. Pasniedz uzreiz ar kādu bumbu plombīra vai vaniļas saldējuma.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!