Foto: Shutterstock
Kaneloni ar apceptu maltās gaļas pildījumu un dāsnu kūstoša siera kārtu - ideja fiksai maltītei.
40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

eļļa cepšanai500 gmaltā gaļa1 sīpoli1 paprika200 gsiers pēc garšasmajonēze1 paciņa cannelloni400 mltomātu mērce vai tomāti pēc garšassāls pēc garšasmalti pipari

Sagatavošana

1

Novāru kaneloni - pastas caurulītes, lai ir tā, kā ne līdz galam izvārījušās, bet pusgatavas, tad vieglāk iepildīt malto gaļu, kas jau iepriekš uz pannas sacepta ar sīpoliem, papriku u.t.t.

2

Jau gatavu malto gaļu sapilda makaronos, klāj uz pannas, paŗlej ar tomātu mērci vai sablendētiem tomātiem (ziemā izmantoju konservētos) ber pāri riktīgi daudz rīvēta sieru, drusku pārslaka ar majonēzi. Liek pannai vāku virsū un kādas 15 minūtes pasutina, lai makaroni paliek mīkstāki.

Iesūtīja: Kristiana28

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!