Foto: Shutterstock
Kāpostu un maltās gaļas sautējums kārtīgai pusdienu maltītei.
35Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gkāposti2 burkāni1 sīpols200 ggaļas buljons500 gmaltā gaļa1 ĒKsviests sāls pipari1 ĒKsasmalcinātas ķimenes

Sagatavošana

1

Kāpostus sasmalcina. Burkānus nomizo, sarīvē.

2

Kāpostus un burkānus kārtām liek katlā.

3

Pievieno buljonu, uz lēnas uguns sautē apm. 15-20 minūtes. Dažas minūtes pēc vārīšanās sākuma katlam uzliek vāku.

4

Kamēr kāposti ar burkāniem sautējās, pannā sakarsētā sviestā apbrūnina malto gaļu un sīpolus (ja ēdienu gatavo virs uzgunskura brīvā dabā, tad gaļu un sīpolus liek katlā bez apcepšanas, tikai tad viss jāpasautē ilgāk - minūtes 20-25).

5

Malto gaļu ar sīpoliem pievieno dārzeņiem. Iemaisa sāli, piparus un ķimenes.

6

Sautējumu vēl sautē 10 minūtes.

Iesūtīja: Edīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!