Foto: Shutterstock
Lētas, bet gardas kāpostu - sīpolu kotletes.
45Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 gab.neliels kāposts1 gab.sīpols pētersīļi milti vai rīvmaize

Sagatavošana

1

Nelielu kāpostgalvu sagriež daiviņās un novāra sālsūdenī, līdz kāposti mīksti.

2

Gatavos kāpostus nolej sietā, notecina un smalki sagriež. Pievieno smalki sagrieztu sīpolu, pētersīļus.

3

Pievieno tik daudz miltus vai rīvmaizes, lai iegūtu pabiezu mīklu.

4

Saveļ kotletes, kuras apvārta miltos vai rīvmaizē un apcep uz pannas eļļā.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!