45Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.neliels kāposts1 gab.sīpols pētersīļi milti vai rīvmaize
Sagatavošana
1
Nelielu kāpostgalvu sagriež daiviņās un novāra sālsūdenī, līdz kāposti mīksti.
2
Gatavos kāpostus nolej sietā, notecina un smalki sagriež. Pievieno smalki sagrieztu sīpolu, pētersīļus.
3
Pievieno tik daudz miltus vai rīvmaizes, lai iegūtu pabiezu mīklu.
4
Saveļ kotletes, kuras apvārta miltos vai rīvmaizē un apcep uz pannas eļļā.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit