Foto: Publicitātes attēls
Pikantas uzkodu maizītes ar graudu sinepēm, brieža gaļas desu un sieru. Recepti piedāvā restorāna "3" šefpavārs Juris Dukaļskis.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 šķēlessēklu maize Maasdam siers šķēlēs2 ĒKgraudu sinepes4 ĒKtomātu mērce sarkanais sīpols100 gvītināta brieža gaļas desa

Sagatavošana

1

Graudu sinepes sajauc ar tomātu mērci un pārsmērē katru maizīti.

2

Kārto iepriekš sagrieztus sīpolus, tad virsū liec plāni sagrieztu brieža desu un pārsedz ar siera šķēli.

3

Cep cepeškrāsnī 200 grādos aptuveni 5 minūtes (līdz siers izkusis).

Pavāra padoms: garšos labi ar gaišo kviešu alu, Malbec vai Shiraz vīnu.

"Tasty" iesaka: ja mājās nav brieža gaļas desas, to vari aizstāt ar jebkuru citu žāvēto desu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!