40Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 grīsi250 gvistas fileja1 burkāns1 tomāts1 gurķis vistas buljons1 sīpols2 ĒKeļļa sāls pētersīļi seleriju zaļumi
Sagatavošana
1
Rīsus nedaudz apcep eļļā, liek katliņā un kopā ar vistas buljonu vai ūdeni vāra.
2
Visus dārzeņus smalki sagriež, apcep uz pannas.
3
Dārzeņus ar rīsiem un gaļu liek uz pannas un sautē 15 minūtes, līdz gatavs.
4
Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit