Foto: DELFI
Rīsu - vistas salāti kārtīgām pusdienām.
40Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

200 grīsi250 gvistas fileja1 burkāns1 tomāts1 gurķis vistas buljons1 sīpols2 ĒKeļļa sāls pētersīļi seleriju zaļumi

Sagatavošana

1

Rīsus nedaudz apcep eļļā, liek katliņā un kopā ar vistas buljonu vai ūdeni vāra.

2

Visus dārzeņus smalki sagriež, apcep uz pannas.

3

Dārzeņus ar rīsiem un gaļu liek uz pannas un sautē 15 minūtes, līdz gatavs.

4

Pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!