Foto: Shutterstock
Ceptas maizītes ar mocarellu un dažādu dārzeņu asorti.
30Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
4 gab.Franču baltmaize20 gsviests2 gab.tomāti50 gšampinjoni1 gab.paprika (dzeltena)1 gab.paprika (zaļa)1 gab.puravs75 gvārītais šķiņķis250 gmocarella zaļumi malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Cepeškrāsni sakarsē līdz 225*C.

2

Baltmaizes klaipiņus gareniski pārgriež uz pusēm, apziež ar sviestu un uz pāris minūtēm ieliek cepeškrāsnī.

3

Dārzeņus nomazgā. Šampinjonus un tomātus sagriež šķēlītēs, papriku un puravu - plānas ripiņās. Šķiņķi sagriež mazos gabaliņos, bet sieru - šķēlēs.

4

Četras grauzdētās maizītes kārtām pārklāj ar tomātu, šampinjonu un siera šķēlītēm, kā arī ar puravu gredzeniem. Pārējās maizītes pārklāj ar papriku, šķiņķa gabaliņiem, siera šķēlītēm un pārkaisa ar maltiem melnajiem pipariem.

5

Maizītes liek cepeškrāsnī un cep 10 -15 minūtes. Gatavas izņem laukā, apkaisa ar zaļumiem un pasniedz.

Iesūtīja: Piu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!