30Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
4 gab.Franču baltmaize20 gsviests2 gab.tomāti50 gšampinjoni1 gab.paprika (dzeltena)1 gab.paprika (zaļa)1 gab.puravs75 gvārītais šķiņķis250 gmocarella zaļumi malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Cepeškrāsni sakarsē līdz 225*C.
2
Baltmaizes klaipiņus gareniski pārgriež uz pusēm, apziež ar sviestu un uz pāris minūtēm ieliek cepeškrāsnī.
3
Dārzeņus nomazgā. Šampinjonus un tomātus sagriež šķēlītēs, papriku un puravu - plānas ripiņās. Šķiņķi sagriež mazos gabaliņos, bet sieru - šķēlēs.
4
Četras grauzdētās maizītes kārtām pārklāj ar tomātu, šampinjonu un siera šķēlītēm, kā arī ar puravu gredzeniem. Pārējās maizītes pārklāj ar papriku, šķiņķa gabaliņiem, siera šķēlītēm un pārkaisa ar maltiem melnajiem pipariem.
5
Maizītes liek cepeškrāsnī un cep 10 -15 minūtes. Gatavas izņem laukā, apkaisa ar zaļumiem un pasniedz.
Iesūtīja: Piu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit