Foto: Shutterstock
Viegli īstenojama ideja darbdienu maltītei vai viesu uzņemšanai. Ātri, vienkārši, garšīgi!
40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
6 šķēlesbaltmaize vai rupjmaize3 ķiploka daivas250 gProvansas majonēze200 gsiers250 gkonservēta kukurūza4 vārītas olas

Sagatavošana

1

Maizi sagriež mazos kubikos, liek uz sausas, sakarsētas pannas. Ik pa brīdim apmaisot karsē, lai tie strauji nepiedeg, bet viendabīgi apbrūnē zeltaini. Iespiež ķiploku, izmaisa, lai ķiploks vienmērīgi jūtams.

2

Izklāj grauzdiņus salātu bļodā vai katrā nelielajā trauciņā. Izsmērē majonēzi.

3

Liek kārtu mazos gabaliņos sagrieztu vai sarīvētu sieru. Tad atkal kārta majonēzei.

4

Liek kārtu kukurūzas graudiņu un tada atkal majonēzi.

5

Noslēdz salātu kārtojumu ar sarīvētām, vārītām olām, pārsmērē ar majonēzi un liek ledusskapī ievilkties.

Jo ilgāk tos turēsi ledusskapī, jo sulīgāki kļūs grauzdiņi.

Iesūtīja: nopuuta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!