Liek kārtām:
1. kārta – vārītus kartupeļus nomizo un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves. Kartupeļu masu sajauc ar zivju konservu eļļu.
2. kārta – zivi samīca ar dakšiņu, smalki sagrieztu sīpolu un majonēzi (majonēzi sajauc ar citronu sulu un šķipsnu pūdercukura)
3. kārta – mazos gabaliņos sagriezts fetaki.
4. kārta – vārītas olas sarīvē. Majonēze.
5. kārta – korejiešu burkāni. Majonēze.
6. kārta - konservēta kukurūza.
7. kārta – rīvēta siera desa.
8. kārta – rīvētas bietes un samaisītas ar majonēzi.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit