Foto: Shutterstock
Kartupeļu biezputra ar cauraudzīti – baudi ar marinētiem gurķiem, kefīru.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgkartupeļi4 šķēles cauraudzis speķis2 sīpoli pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari100 mlpiens100 mlskābs krējums

Sagatavošana

1

Vāra nomizotus kartupeļus, kamēr tie vārās, uz pannas sacep smalki sagrieztu cauraugušo speķīti un sīpolus, pēc garšas pieliek sāli un piparus.

2

Kad kartupeļi gatavi, samīca tos un pieliek sacepto speķi ar visiem tauciņiem, mazliet pienu, skābu krējumu, ja vajag vēl sāli.

3

Riktīgi samaisa, bet nevajag putot kā parasto kartupeļu biezeni.

Iesūtīja: Pusdienziede

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!