30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gkartupeļi (nomizoti)120 mlpaniņas2 ĒKolīveļļa2 ĒKsakapāti pētersīļi2 ĒKsakapāti sīpolloki0.5 TKsāls svaigi malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Kartupeļus sagriež nelielos gabaliņos un liek katliņā vārīties. Vāra, līdz tie ir mīksti (jo sīkāk kartupeļi sagriezti, jo ātrāk izvārīsies).
2
Kad kartupeļi novārīti, tos nokāš. Pēc tam turpat katliņā kartupeļus pārlej ar istabas temperatūrā noturētām paniņām un olīveļļu. Kartupeļu biezputru sastampā, lai tā būtu vienmērīga.
3
Pēc tam kartupeļu biezputrā iemaisa sakapātos pētersīļus un lociņus, pievieno sāli un svaigi maltus melnos piparus.
Pasniedz uzreiz, kamēr kartupeļu biezenis vēl karsts.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit