60Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kartupeļi100 mlpiens sīpoli1 gab.ola sāls zaļumi muskatrieksts vai pipari400 gvārītas sēnes ķiploki sviests skābs krējums siers
Sagatavošana
1
Pagatavo 800g kartupeļu biezeņa, tam pievieno sīki sagrieztu, apceptu sīpolu, uzvārītu pienu, jēlu olu, sāli, sasmalcinātus zaļumus, pierīvē muskatriekstu vai pieliek piparus.
2
Novārītās sēnes apcep ar sīpoliem un ķiploku.
3
Ietaukotā veidnē liek kārtu biezeņa, virs tās - sēnes un virspusē atkal - biezeni.
4
Virsū uzliek dažas piciņas sviesta, pārlej ar skāba krējuma un rīvēta siera maisījumu.
5
Cep cepeškrāsnī, kamēr sacepums atdalās no veidnes malām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit