Foto: Shutterstock
Kartupeļu klimpas jeb zrazas ar liellopa pildījumu gardai pusdienu maltītei.

1/2 kg kartupeļu nomizo un sarīvē uz smalkās rīves. Atlikušos kartupeļus novāra ar visu mizu, nomizo, izmaļ gaļas mašīnā un sajauc ar rīvētu kartupeļu masu, pievieno sāli.

Liellopa gaļu novāra, izmaļ gaļas mašīnā, sajauc ar apceptiem sīpoliem, pievieno sāli un piparus.

No kartupeļu masas veido plācenīšus, pilda ar gaļas masu, aizver un izveido ovālu formu.

Kartupeļu zrazas cep taukvāres katlā 5 - 7 minūtes 190*C.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!