Foto: Shutterstock
Kartupeļu kotletes – lēti, sātīgi un gardi. Garšos lieliski kopā ar skābo krējumu un svaigajiem salātiem.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
200 gbaltmaize8 gab.kartupeļi1 glāzepiens2 gab.sīpoli2 gab.olas2 ĒKmilti2 ĒKsviests sāls

Sagatavošana

1

Maizi aplej ar pienu, kartupeļus nomizo, izvāra, sastampā.

2

Sīpolus smalki sagriež un apcep.

3

Samaisa kartupeļus, sīpolus, izmērcēto maizi, olas, miltus, izkausēto sviestu.

4

Veido kotletes, apviļā miltos un cep sakarsētā pannā, līdz zeltaini brūnas. Var pasniegt ar zaļumiem un skābo krējumu.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!