Foto: Shutterstock
Kartupeļu, maltās gaļas un olu sacepums - ģimenes pusdienu maltītei.
60Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kartupeļi olas garšvielas maltā gaļa

Sagatavošana

1

Sarīvēju svaigus kartupeļus - kā kartupeļu pankūkām, noleju sulu, pielieku olu un garšvielas.

2

Viednē lieku kārtu kartupeļu masas, tad gaļu (jau ar piedevām), un pa virsu atkal kartupeļus.

3

Šauju līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz ~ 45 minūtēm.

* atceros, ka skolas sacepumos izmantoja vārītu kartupeļu masu: nomizo, novāra, samaļ un tad dara visu to pašu kā receptē, tad sanāk krietni ātrāk.

Iesūtīja: Danais

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!