60Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kartupeļi olas garšvielas maltā gaļa
Sagatavošana
1
Sarīvēju svaigus kartupeļus - kā kartupeļu pankūkām, noleju sulu, pielieku olu un garšvielas.
2
Viednē lieku kārtu kartupeļu masas, tad gaļu (jau ar piedevām), un pa virsu atkal kartupeļus.
3
Šauju līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz ~ 45 minūtēm.
* atceros, ka skolas sacepumos izmantoja vārītu kartupeļu masu: nomizo, novāra, samaļ un tad dara visu to pašu kā receptē, tad sanāk krietni ātrāk.
Iesūtīja: Danais
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit