10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kartupeļi piens zaļumi sīpols tomātu mērce asā čili mērce vistas buljons maltā gaļa tomāti siers
Sagatavošana
1
Sagatavo kartupeļu un saldo kartupeļu biezeni (var arī bez saldajiem kartupeļiem) - novārītus kartupeļus vēl karstus ar pienu vienkārši samīca, pieliek zaļumus, sīki sagrieztu, apceptu sīpolu un mazliet rīvēta siera, visu samaisa un noliek malā.
2
Apcep malto gaļu ar sīpolu, pievieno tomātu mērci, aso čili mērci, nedaudz vistas buljona, nedaudz pacep un gatavs.
Iesūtīja: bunny
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit