30Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kartupeļi auzu pārslas sīpols
Sagatavošana
1
Sarīvējam kartupeļus (jo smalkāka rīve jo gardāk būs) ~2/5 masas.
2
Uzbriedinām auzu pārslas (vienkārši aplejam ar karstu ūdeni un atstājam lai uzbriest) ~3/5 masas.
3
Smalki sagriežam mazītiņu sīpoliņu.
4
Visu maisām kopā, pieberam sāli, samaisām un cepam eļļā kā parastas kartupeļu pankūkas (ja nu jūk laukā, tad var piebērt arī nedaudz kartupeļu cietes).
Iesūtīja: VĒSĪTE
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit