Foto: Shutterstock
Gardās kartupeļu pankūkas ar auzu pārslām - brokastīm, launagam vai piedevām.
30Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kartupeļi auzu pārslas sīpols

Sagatavošana

1

Sarīvējam kartupeļus (jo smalkāka rīve jo gardāk būs) ~2/5 masas.

2

Uzbriedinām auzu pārslas (vienkārši aplejam ar karstu ūdeni un atstājam lai uzbriest) ~3/5 masas.

3

Smalki sagriežam mazītiņu sīpoliņu.

4

Visu maisām kopā, pieberam sāli, samaisām un cepam eļļā kā parastas kartupeļu pankūkas (ja nu jūk laukā, tad var piebērt arī nedaudz kartupeļu cietes).

Iesūtīja: VĒSĪTE

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!